طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی [مجلسی] - مرحله به مرحله - کجارو

 

مواد لازم برای خورشت خلال

  • گوشت خورشتی    300 گرم
  • خلال بادام درشت    250 گرم
  • زرشک    1 پیمانه
  • زعفران دم شده    1/2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • چوب دارچین    2 تکه
  • گلاب    5 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • لیمو عمانی    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن (کرمانشاهی)    به میزان لازم


طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی


1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول تهیه خورشت خلال: ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خیلی نازک کنید. حالا داخل قابلمه مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا طلایی شود.


2.مرحله دوم: افزودن گوشت
گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.


3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.


4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام
خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.

 

5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال
در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی آسان و مرحله به مرحله

خلال ,خورشت ,بادام ,مرحله ,گوشت ,لازم ,خلال بادام ,خورشت خلال ,را به ,طرز تهیه ,بادام کرمانشاهی ,خلال بادام کرمانشاهی ,بادام کرمانشاهی خوشمزه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ذهن زيبا sardarhossein7 azadvar آموزش زبان از طریق فیلم و موزیک shayanrayaneh nastaran7 sms96 خلوتگه تیم پرسپولیس گلپایگان فایل رسون